Meer resultaten voor stoma poeder

stoma poeder
 
Welland Alohesive Poeder.
Het helpt de beschadigde, geïrriteerde en nattende huid te genezen. Ook vormt het een beschermende laag en voorkomt het nieuwe irritaties. De poeder bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en is zeer geschikt voor behandeling van de huid rondom de stoma en bij wondverzorging.
wel wifi geen internet
Producten Orahesive poeder, Convatec, Welkom bij Vivas Medica BV!
mag niet op intakte huid gebruikt worden. reinig de huid met lauwwarm water en dep deze voorzichtig droog., breng het poeder ruim aan op de ontvelde plekken., blaas het poeder weg, op die manier blijft een dun laagje poeder over.,
Bureau
Brava Poeder.
Uitvouwen om de productomschrijving te bekijken. Het Brava poeder vermindert huidirritatie veroorzaakt door een vochtige huid. Het beschermt de huid rondom de stoma door vocht te absorberen zodat de huid droog blijft. Het kan rond de stoma of onder de huidplak worden gebruikt.
jouw zoekmachine
Adapt poeder Hollister NL.
De geschiedenis van Hollister Gebouwd op de nalatenschap van onze oprichter. Where to Buy. Waar te Kopen. Adapt poeder wordt gebruikt om vocht uit de beschadigde huid rond de stoma te absorberen, waardoor de huidplak een langere draagduur kan krijgen.
animatiefilmpje maken online
Welland alohesive poeder.
Welland Alohesive, hydrocolloïd poeder met Aloë Vera; vormt een beschermlaag en geneest een beschadigde, geïrriteerde en vochtige huid rond een stoma. Het poeder wordt aangebracht op de huid rond de stoma. Het poeder absorbeert overtollig vocht waardoor huidirraties worden voorkomen.
ADAPT STOMA POEDER 28G.
Adapt stoma, poeder beschermt de ruwe en vochtige huid rondom een stoma tegen uitscheiding uit de stoma. Het poeder wordt aangebracht op de ruwe en vochtige huid rondom de stoma. Door het poeder wordt het vocht gebonden en plakt de huidplak beter.
Huidbeschermers Stomavereniging.
Bijvoorbeeld als de huid zo geïrriteerd is dat de wondjes vocht afgeven. Het beschermt de huid tussen de stoma en het opvangmateriaal. Bij gebruik van poeder is het zinvol om het overtollige poeder weg te blazen en de huidplak of het poeder een beetje vochtig te maken zodat het opvangmateriaal beter blijft zitten.
ADAPT STOMA POEDER Dantuma.
Adapt stoma, poeder beschermt de ruwe en vochtige huid rondom een stoma tegen uitscheiding uit de stoma. Het poeder wordt aangebracht op de ruwe en vochtige huid rondom de stoma. Door het poeder wordt het vocht gebonden en plakt de huidplak beter.

Contacteer ons