Zoeken naar de poeder

de poeder
 
Poeder 9 definities Encyclo.
Het poeder zorgt er dus voor dat de make-up beter blijft zitten en dat de huid niet gaat glimmen. Men kan ook poeder aanbrengen op de hydraterende creme als men geen foundation wil gebruiken, maar dep de hydrateren. Gevonden op http//nl.wikipedia.org/wiki/Poeder_make-up.:
Matrassen kopen
KleurenPoeder.nl Holi KleurPoeder webshop en evenementen.
Met de Poeder Spray krijg je in de kortste tijd het meeste kleuren poeder de lucht in. In 20 seconden kan ook met tussenpozen spuit je met een straal van meer dan 10 meter 5 kg poeder de lucht in!
virtuele werkplek
De" of het poeder? de-of-het.nl.
Je kunt bij poeder meerdere lidwoorden gebruiken: Zowel de poeder als het poeder is goed, echter ligt het wel aan de betekenis: Wanneer je spreekt over het geneesmiddel poeder spreek je van de poeder, alle andere betekenissen kunnen beide lidwoorden krijgen.
Freelancer
Condities zijn oké, maar. ik mis de poeder!
Ondanks deze hoge temperaturen was de conditie van de sneeuw relatief goed. De hoge pistes aan de noordkant bleven eigenlijk heel de dag wel goed, maar de lagere pistes aan de zuidkant veranderde in de loop van de dag van harde strakke ribcord racebanden in slushy bulten. Natuurlijk wil iedereen blauwe hemel en verse poeder, maar met de omstandigheden van dit jaar was ik zeer tevreden.
turkije
de poeder fungeerden Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Vertaling van de" poeder fungeerden" in Engels. Zoek de poeder fungeerden in: Web Afbeeldingen Definitie Woordenboek Vervoegen. Het karton en de poeder fungeerden als isolatie, om het lichaam te beschermen tegen de vlammen. The cardboard and the cornstarch acted as insulation, To protect the body from the flames.
poeder Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: poeder EN poeder ES poeder FR. Definities op Encyclo.nl: Poeder 1x. Vertalingen poeder NLDE. de, o Uitspraak.:
Poeder Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Voor de make-up soort, zie Poeder make-up. Een poeder is een vaste stof die uit zeer kleine korrels bestaat. Een poeder wordt geproduceerd door een stof met grotere korrels te malen of pletten.
De of het poeder? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het poeder. In onze database staat.: 0x de poeder. 3x het poeder. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor poeder beschikbaar. is het die of dat poeder. Veel Gezochte Termen.
Gratis woordenboek Van Dale.
vaste stof: jeukpoeder, niespoeder 2 middel om het gezicht op te maken 2 p oe der de; vm; meervoud: poeders 1 geneesmiddel in poedervorm p oe deren poederde, heeft gepoederd 1 met welriekend poeder bedekken, bestrooien. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken?
De of het poeder? Welk lidwoord.
Wat rijmt er op poeder. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.

Contacteer ons